sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Keiteleen pilkki reissu

Kalastus on siitä mukava harrastus että se poikii myös muuta tekemistä. Voi sitoa perhoja tai viilata pilkkiä. Jos saa kaloja voi sitten harrastaa ruuan laittoa.
Siima, puola ja lasikuitu kärki ostettu, kaikki muu onkin sitten itse viilattu. Minun kotoa on keiteleen rantaan 200 metriä, oisko tää minun lähijärvi.Tänä vuonna mahdollisimman paljon bongauksia keiteleestä ja koti kaupungin äänekosken alueelta. Tänään tarkoitus saada pannullinen ahvenia syötäväksi ja bongattua ahven särki kiiski ja kuore.
Kolmannesta reiästä tuli muutama ahven ja särki, pisteet niistä. Kiiskikin kävi ihan kädessä asti, mutta pienenä liukkaana luikahti sormien välistä takas avantoon.
Kuore on vähän hankalampi pilkkiä, erittäin harvinaista saada normi pilkinnällä. Tämä kuore löytyi 15 metrin syvänteestä. Yksi reikä riitti ja 10 minuutin pilkintä ja siitä 7 metriä pinnasta tärppi tuli. Ottaa hyvin hanakasti pieneen morriin.
Tässä 4 tunnin pilkinnän tulos. Pisteet ahvenesta särjestä ja kuoreesta. Ahvenet pannulle tirisemään ja kuoreesta saa hyvän syötin matikka pilkkii.. Nyt pilkki kynsikkäät kuukaudeksi naulaan ja kohta korvissa andamanian meren mainingit kohisee..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti