lauantai 3. tammikuuta 2015

Iso hauki pilkillä rojekti jatkuu.

Tästä alkaa tämän kala bongarin tämän vuoden uurastus. Yöllä vesi ja lumisadetta 10 senttiä. Jäällä vettä sohjoo ja pimeetä ja kalat luultavasti huonolla syönillä. Mutta tämä on mukavaa, extra mukavaa.
No, tulihan sieltä jotain, Hauki pinna 4 kertaan , pieniä , suuremmat piti suunsa kiinni. Tällänen onki ei kuulu jokamiehen oikeuksiin, vaan takataskussa on oltava viehekalastus lupa. Parempi väsytellä isompia kaloja. Hienosti bongaus vuosi alkuun hauella ja iso haaki hommat jatkuu.

9.1.2015
Neljäs reissu ja se toinen järvi. Jäätä on jo mukavasti 20 senttiä ja luntakin jäällä reilut 10 senttiä.
Ruohikon reunaan rivi reikiä ja pilkkimään, tälläistähän tää hauen pilkintä on. Joo ja haukiakin sieltä tulee. Tänään oli 6 hauen päivä, yksi syötäväksi ja muut kasvamaan.

Tämä pikkanen hauki tykästyi oma tekemään lätkään ja on tämän pilkin ensimmäinen ja niin siirtyy tämäkin pilkki saama vieheitten joukkoon.
Aika moinen ahmatti hauki on tarvittaessa. Ensi viereiseltä reiältä särki täkyyn ja heti perää pilkkiin.. Kummalla ongella minä olen tämän saanut!?
Tässä tämä projekti 6 reissua antoi saaliiksi 22 haukea, suurin 3,6 kg ja 2,7 kg ja muut olikin sellaista normi kokoa. Ainakin hauki on helppo saada pilkillä jos vähänkin viittii yrittää ja sitten mateen kimppuun..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti